Právní a personální poradenství a pomoc psychologů – zdarma

Vážení rodiče,

po dobu trvání nouzového stavu na území ČR, nebo minimálně do konce dubna, Vám nabízíme vybraná poradenství ZDARMA. Víme, že mnozí z Vás řeší závažné problémy, proto Vám chceme alespoň touto cestou usnadnit Vaši situaci.

Konkrétně se jedná o tato poradenství:

1. PRÁVNÍ PORADENSTVÍzcela NOVĚ
A jak tento typ poradenství vlastně funguje? Jednoduše. Svůj dotaz zašlete na info@brandyskymatysek.cz, my jej pošleme právníkovi. Ten Vám ZDARMA odpoví a svůj právní názor již pošle přímo Vám. A dotazy již přichází a nás těší, že se daří Vám pomáhat.

2. POMOC PSYCHOLOGŮ
Již tradičně Vám nabízíme odborné psychologické poradenství a poradenství dětské psycholožky po telefonu, Skype, prostřednictvím e-mailu.

Jedná se především o pomoc při řešení nově vzniklých situací souvisejících s karanténou – omezení pohybu, domácí výuka, pocit ohrožení, úzkosti aj. Pro řešení běžných témat si s našimi psycholožkami můžete domluvit také osobní schůzku za dodržení podmínek, které Vám rády sdělí.

Kontakty: Mgr. Linková – 608 340 482, Mgr. Doležalová – 777 768 401 (prosíme sms, naše poradkyně se s Vámi spojí).

V provozu je také on-line poradna paní Mgr. Divoké – naší dětské psychoterapeutky. Můžete rovněž využít.

3. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍzcela NOVĚ
Naše poradkyně Vám poradí při hledání zaměstnání, poskytne Vám kompletní a zároveň individuální informace k Vašim právům a povinnostem, které souvisí s péčí o děti ve vztahu k zaměstnavateli, poskytne Vám podporu při návratu, příp. nástupu do nového zaměstnání po MD/RD.

S naší personalistkou můžete také absolvovat pracovní pohovor nanečisto, poradí Vám, jakým způsobem se prezentovat, poradí Vám se standardními otázkami výběrového řízení, dozvíte se, jak správně strukturovat CV a vhodně podat své předchozí pracovní zkušenosti.
Kontakt: Marie Flemrováflemrovam@gmail.com

Poradenství jsou dotována z projektu MPSV a dotace města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.
Všechna poradenství budou pokračovat v průběhu roku 2020 i po skončení nouzového stavu za podmínek uvedených na webových stránkách.

Věříme, že Vám naši poradci pomohou v nesnázích.

Pomáhat Vám nás těší.